Головна » 2014 » Жовтень » 1 » Всеукраїнський день бібліотек
16:20
Всеукраїнський день бібліотек

          23 вересня 2014 року районна бібліотека для дітей відкрила книжковий марафон «Бібліотечний світ – книжковий світ, уяви злет і мрій політ" днем бібліографії «Мистецтво бути читачем». До уваги наших маленьких користувачів була представлена книжкова виставка "З книгою в майбутнє". Також вони мали змогу дізнались про бібліографічні покажчики під час бібліографічного огляду "Дивосвіт друкованих скарбів". Гості бібліотеки показали свою ерудованість в бібліографічній грі "Безмежний світ книг" та отримали консультації з пошуку інформації за допомогою бібліотечних каталогів та картотек.

           Продовженням  книжкового марафону було проведення 25 вересня літературного лабіринту "Діти в країні книг - книги в країні дітей" з учнями 5-В класу ЗОШ-гімназії №2 ім. А. П. Бринського. Бібліотекар Ніна Король зацікавила учасників підготовленими конкурсами, в яких "Читайлики" та "Мандрівники" проявили кмітливість, показали знання та вміння користуватися науково-популярною, довідковою та художньою літературою. Сподіваємось, що  гості зустрічі стануть справжніми штурманами у величезному морі книг. 

            На завершення тижня книжкового марафону 30 вересня було проведено зустріч з найактивнішими читачами бібліотеки  та учасниками клубу  за інтересами «Книголюб» «Бібліотечний світ – книжковий світ, уяви злет і мрій політ». Також було нагороджено переможців конкурсу «Лідер літнього читання»: Франчук Леся 6-В №2, Франчук Богдана 7-А №2, Франчук Юлія 6-А №2, Шворак Дарина 6-В №2, Колядинська Вікторія 7-Б  №1, Мирончук Вікторія 9-А №2, Шуляк Валентина 9-В №2, Шуляк Іван 7-В №2, Кондратюк Станіслав 9-В №2, Соб’ятинська Тетяна  2-Б №1. За любов до книги та плідну співпрацю з бібліотекою було нагороджено дипломом Конопатську Наталію Михайлівну - класного керівника 9-А класу, учні якого є членами бібліотечного клубу «Книголюб». Як підсумок святкового тижня та з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек було проведено флешмоб «З книгою в майбутнє»  з найактивнішими користувачами бібліотеки.  

          Працівники районної бібліотеки для дітей дякують всім за любов до книги та бібліотеки! Ми завжди раді зустрічі з вами!!!

Переглядів: 607 | Додав: man | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: